Erhverv & offentlig

created by dji camera

Vi har lavet mange tusinde kvadratmeter gulv til erhverv og offentlige byggerier. Når I vælger os som samarbejdspartner, kan vi hjælpe fra projekteringsfasen til færdigt gulv samt drift og vedligehold. Vi er vant til at arbejde med betongulvet som et færdigt gulv, der skal planlægges og udføres ordentligt for at være et godt valg – æstetisk, økonomisk og vedligeholdsmæssigt.

Fælles for alle vores gulve er at der skal være krav om særlig finish.

Skal der laves et holdbart værksteds-, produktions- eller showroomgulv, ved vi, hvad der skal til.

Vi laver gulve til:

  • Lager og produktion
  • Offentlige bygninger og skoler
  • Dry Shake (også under kompetencer)
  • Showroom
  • Værksteder

Til erhverv kan vi også tilbyde laserudlægning af beton med vores fjernstyrede udlæggermaskine, der kan køre på eksisterende armering. Vi kan yderligere også udlægge konisk fald. 

Vi elsker alle betonopgaver - hvor og når som helst

Vores kompetencer inden for beton er ikke begrænset til gulve og indkørsler. Som vi nævner oven for varetager vi mange forskellige erhvervsrelaterede opgaver – og vi har sågar også hjulpet med opgaver, der skulle varetages i én etape, hvor vi tog natten i brug.

Det kunne eksempelvis være, hvis du har en deadline, du gerne vil nå – eller undgå at dit produktionsapparat er lukket ned længere end højst nødvendigt. Til højre ser du en video af en opgave, vi udførte med netop fokus på det.

Laserudlægning af beton

For at leve op til vores vision om at blive de bedste til beton, har vi selvfølgelig masser af forskellige maskiner. Nogle af dem er helt særlige – her ses vores laserudlægger, der er fjernstyret. Denne maskine gør det muligt for os at tilbyde laserudlægning. Maskinen kan køre på eksisterende armering, hvilket gør den ideel til mange typer af erhvervsopgaver.

Du kan læse meget mere om laserudlægning af beton her.