Om FLIB

Navnet FLIB kommer fra initiativtager Frederik Lind-Bendixens initialer. I 2010 startede det som en traditionel entreprenørvirksomhed, der beskæftigede sig med byggeri, beton, anlæg og kloakering. Gennem årene fik vi øjnene op for mulighederne med betongulve. Da kurser og læringsmateriale er småt tilgængeligt i Danmark, har vi kigget mod udlandet for at lære om teknikker til både udlægning af beton samt slibning og polering.

Over årene blev arbejdet med betongulve en større del af vores arbejde i takt med at kvalitet og forståelse af produktet steg. I 2019 tog vi skridtet fuldt ud og lagde alle aktiviteter på hylden, der er ikke er relateret til betonarbejde. I dag beskæftiger vi os kun med betongulve, og vi har mange planer og visioner for betongulve – simpelthen fordi vi mener, der er alt for lidt viden omkring betongulve i Danmark; og det vil vi gerne vil ændre på.

Vores mission

Vi er på en lang mission for at højne kvaliteten af de betongulve, der produceres! I alle byggerier skal der støbes en terrændæk plade. Efterfølgende bliver den tit dækket til med fliser, træ, tæpper, maling el lign. Men hvorfor ikke bruge en god beton til gulvet, der kan slibes og poleres? Det vil samtidig give et gulv. der vil fremstå både flot og slidstærkt i generationer. Vi vil med andre ord ændre  perspektiverne for betongulve – og vi følger konstant med i den nyeste udvikling inden for beton; netop fordi vi ønsker at være den foretrukne partner til betongulve.

Hvad gør vi for at være – og forblive – den foretrukne partner til beton?

Vi ved, at den position, vi ønsker, kræver, at vi er i konstant udvikling, er opsøgende, nysgerrige, udvikler prøver af og kigger rundt omkring. For os er det en passion mere end et arbejde. Vi ser hele tiden efter hvad der er af viden og udvikling både herhjemme – og ikke mindst i udlandet. 90 % af vores maskiner og håndværktøj bliver importeret fra USA, Canada og Australien.

Vi har indgået samarbejder og læringsforløb med partnere i USA og Australien for at udvikle vores kompetencer hos både ledelse og medarbejdere. Det er ekstremt gavnligt indenfor vores fagområde, da betongulve ikke er så udbredt og benyttet som mange andre steder af verden – og det ønsker vi at ændre. Det vil vi gøre ved at levere den bedste kvalitet hurtigst muligt – til en pris, der ikke kan sammenlignes med andre gulve, når man indregner kvalitet og holdbarhed.

Når man vælger et gulv fra FLIB Beton skal det holde i generationer – det skal afspejle godt håndværk og være et unikt stykke arbejde.